Dette leika vi med

Dette leika vi med - Marit Stemshaug, Ola Stemshaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Stemshaug, Ola Stemshaug
DIMENSJON
5,26 MB
FILNAVN
Dette leika vi med.pdf
ISBN
6634580779179

BESKRIVELSE

Boka fortel om vanleg og midre vanleg leiketøy som har vore brukt i Noreg, og om leiken som har vore knytt til ulike leiketøy. Det er først og fremst den ikkje-industrielle barnekulturen som blir dokumentert i boka. Forfattarane har også utforska den breie språklege tradisjonen som følgjer leiketøyet og leikene. Med litteraturliste, oversikt over heimelsfolk og register.

Laika-kløven er utviklet og testet over tid nettopp med tanke på å unngå dette problemet. Vi kan derfor si at Laika-kløven fremstår i dag som kvalitetskløv, sydd sammen av rundt 50 deler. Laika (fra russisk Лайка (egentlig Lajka), en blandingshund, som betyr «bjeffer» eller «hyler») var en sovjetisk romhund (ca.

Dette er noe ulike lasermålere både med hensyn på pris, rekkevidde og forstørrelse på kikkerten, men alle avstandsmålerne har meget høy optisk kvalitet, presis laseravstandsmåler og gode garantier. Laikahunder, laikaer, jaktlaikaer eller podlaikaer (av russisk Лайка, som betyr den som «bjeffer» eller «skjeller») er en gruppe spisshunder som i all hovedsak stammer fra det store boreale barskogbeltet som strekker seg fra Skandinavia og gjennom Russland og Sibir til Amurområdet i Øst-Asia. Opphavet til de moderne laikarasene er lokale urhunder med røtter i de mange lokale ... Leica Q er utstyr med både HDMI-kontakt og USB-kontakt og har dessuten WiFi-støtte med NFC-tilkobling.

RELATERTE BØKER