Tro og lære

Tro og lære - Steinar Moe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Steinar Moe
DIMENSJON
12,78 MB
FILNAVN
Tro og lære.pdf
ISBN
9659402411948

BESKRIVELSE

Boken er først og fremst beregnet på studenter i lærerutdanningen, men den henvender seg også til et bredere publikum som vil studere allmenne problemstillinger knyttet til kristen tro. Den pedagogiske tilretteleggingen er hovedsaklig ment å være en rettledning for dem som skal bli lærere i kristendomskunnskap, men den er også skrevet for å være utgangspunkt for undervisning i bibelskoler, til bruk i bibelgrupper osv. Med stikkordregister.

Kirken regner med fire hellige bøker: Bibelen, Mormons bok, Lære og pakter og Den kostelige perle. Barn kan døpes etter fylte 8 år. Islams fundamentale lære.

I forberedelsesfasen er det derfor viktig at de både kan vite hva de skal lære, se det i sammenheng med hva de kan og lage realistiske mål som vil igjen påvirke deres tro på egen mestring. Denne lære er det som forkynnes i HELE Apostelgjerningene, også av Paulus og de brev han skrev i samme periode fram til ca år 62. Paulus kunne ikke forkynne to evangelier i samme periode.

RELATERTE BØKER