Ledelse i diakonale virksomheter

Ledelse i diakonale virksomheter Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Ledelse i diakonale virksomheter.pdf
ISBN
3749042511504

BESKRIVELSE

Diakonale organisasjoner har en historisk tilknytning til kristen tro. Samtidig er de i dagunderlagt krav og forventninger fra det offentlige som styrer mye av det daglige arbeidet. Lederutfordringene i disse organisasjonene består derfor av både en bevisstgjøring av institusjonell identitet og en kritisk oppfølging av velferdsstatens forventninger. "Ledelse" er et uklart og nærmest mytisk begrep, og "diakoni" er også blitt utsatt for mange fortolkninger. Sett i lys av velferdsstatens ideologiske og konkrete styringskrav, kan vi dermed spørre: Hvordan skal ledere av diakonale virksomheter forstå og praktisere sin lederoppgave?

Denne verktøykassen gir deg spesi? kke hjelpemidler og analyseverktøy i tilknytning til de ulike temaene boken berører. Ledelse i diakonale virksomheter . ISBN 9788232101450, 2012, Einar Aadland .

Den truverdige leiaren. 9788252161649-+ Organisering, styring og ledelse Det norske Diakonhjem (Diakonhjemmet) er en diakonal stiftelse som eier, driver og utvikler virksomheter og tjenester innenfor helse, omsorg og utdanning.

RELATERTE BØKER