24; tips og verktøy for deg som vil ha en kraftfull utvikling av talent og lederkvaliteter

24; tips og verktøy for deg som vil ha en kraftfull utvikling av talent og lederkvaliteter - Egil Sandvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Egil Sandvik
DIMENSJON
9,4 MB
FILNAVN
24; tips og verktøy for deg som vil ha en kraftfull utvikling av talent og lederkvaliteter.pdf
ISBN
1969808198367

BESKRIVELSE

"24 - Tips og verktøy for deg som vil ha en kraftfull utvikling av talent og lederkvaliteter i kunnskapsbedriften". En spennende fagbok som viser vei i et aktuelt og komplisert tema. Et "must" for alle som jobber med leder-, klima-, tilfredshets-, kunde- og humankapitalmålinger - og tiltak i tilknytning til målinger. Boken "24" er på 250 sider og inneholder et vell av tips og verktøy for å gjennomføre gode humankapitalmålinger, og ikke minst følge de opp på en god måte. Oppfølgingen tar utgangspunkt i at det er i de ansattes styrker at det store forbedringspotensialet ligger i moderne kunnskapsbedrifter. Boken baserer seg på ledelsessystemet Business IQ som er utviklet av Egil Sandvik. Systemet, som består av 24 drivere for bedre prestasjoner og resultater, hjelper bedrifter og ledere til å arbeide systematisk med ansattes styrker, talentutvikling og engasjement. Systemet er levert til over 110 norske virksomheter de siste 7 årene. Blant brukere av systemet finner vi store private og offentlige virksomheter som Bertel O. Steen og Politietaten, mellomstore virksomheter som KLP og North Cape Minerals og mindre virksomheter som Norwegian Hull Club og Kommunalteknikk i Sandnes kommune. Om forfatteren Egil Sandvik er tidligere direktør og studierektor ved Handelshøyskolen BI og rektor og direktør ved Norges Markedshøyskolen, til sammen i 15 år. Han har også vært direktør og konsulent i HR Norge i syv år. Sandvik er utdannet siviløkonom med omfattende tilleggsutdanning i Management Learning fra INSEAD, EAP i Paris, ESC Lyon og University of Lancaster. Han leder nå konsulentfirmaet HumanKapitalGruppen DA, www.hkg.no. Han har tidligere gitt ut boken "Business IQ" på Damm og er medforfatter og bidragsyter i flere bøker, bl.a. "Underveis til fremtiden", Fagbokforlaget, "Knowledge Management", Mindstep, "Slik skapes kunnskap", Damm, "Intellektuell kapital", Universitetsforlaget.

Om du vil være sikker på å kjøpe det riktige verktøyet, er det en god ide å titte på tester av verktøy. Det neste utstyret du vil ønske deg. Rekkefølge og prioritering vil være opp til den enkelte.

Og så ville han ha kjøpt seg en Leatherman, og kun originalen. Alltid gode priser på Verktøy & maskiner fra Bygghjemme.no. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Hei!Har nå en sponplate til å henge verktøy på, denne er vel 2.4meter.

RELATERTE BØKER