Stormfulle døgn

Stormfulle døgn - Jane Mysen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jane Mysen
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Stormfulle døgn.pdf
ISBN
9147328212717

BESKRIVELSE

Jørgens tilstand blir stadig verre, og Holm har bedt Anna hente sognepresten.Hun er nødt til å være sterk, men savner faren, brødrene og Kallefølget. Hun vet ikke at Frederik, faren og Borgny er på vei til Tønset, og hun vet heller ikke at skjebnen både har ulv og et forrykende uvær i vente for dem på turen.

Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2008 Lengde: 7 t. 9 min.

Paperback 114,-Nedlastbar lydbok ... Det finnes da lettere måter å begå selvmord på, sa folk sommeren 1896, da to eventyrlystne, arbeidsledige norske fiskere foretok den første roturen over Atlanterhavet - fra New York til Frankrike. Georg Harbo (32) fra Sandefjord og Gabriel Samuelsen (26) fra Farsund brukte 62 døgn på den hasardiøse ferden. Det sies at hun aldri virkelig ble kvitt den voldsomme psykiske påkjenningen etter mange mørke, stormfulle døgn under polarnatten på den ensomme hytta, mens Hilmar var ute på sine jaktturer.

RELATERTE BØKER