Sort enke

Sort enke - Synnøve Eriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Sort enke.pdf
ISBN
5267883155880

BESKRIVELSE

Simone kan ikke få August Vindfall ut av tankene, heller ikke det stjålne kysset på maskeballet. Etter hvert som livet på Langerud blir stadig mer uutholdelig, begynner hun å drømme om kjærlighet og frihet. Laura sørger da Johannes må tilbake til studiene i København. Under avskjeden lover de hverandre evig troskap og avtaler forlovelse til sommeren. Men mye kan skje innen den tid."Jeg skal dø, tenkte Laura skrekkslagen. Jeg fyller snart sytten år, og jeg venter barn uten å være gift. Det kunne ikke bli annerledes. Hun ble fylt av redsel for det som ventet henne. Gråten kom i smertefulle hikst. Hun så for seg slektstreet med tynne, svarte grener med klynger av datoer på hver kvist. Laura følte det som om grenene slynget seg rundt henne og nektet å gi slipp. Hun var fanget i slektstreet - det var allerede avgjort at hun skulle bli den neste til å dø."

Habitat: Buskvegetasjon. Beskrivelse: Vanligvis noe mer brunaktig enn vestlig sort enke, men med flere og mer intenst fargede røde flekker.

Etter hvert som livet på Langerud blir stadig mer uutholdelig, begynner hun å drømme om kjærlighet og frihet. Sort Enke Latrodectus mactans S kulle jeg ha beskrevet utseende og størrelse på en Sort Enke kun med ord, ville jeg nok ha måtte bruke to websider med tettskrevne bokstaver. Og så tålmodig er jeg ikke...

RELATERTE BØKER