Norge rundt; reisebrev fra 13 byer

Norge rundt; reisebrev fra 13 byer - Victoria Berge Løvenskiold | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victoria Berge Løvenskiold
DIMENSJON
11,17 MB
FILNAVN
Norge rundt; reisebrev fra 13 byer.pdf
ISBN
1929389821301

BESKRIVELSE

Bli med Karl og Kristin Norge rundt. De får være med besteforeldrene til hele 13 norske byer, og sender kort til skolen sin fra hvert sted. På kortene ser du kjente steder og severdigheter som er typiske for byen de besøker. De har også samlet fakta om hver by, bynavn og byvåpen. Kanskje du får lyst til å besøke noen av byene du ikke har vært i fra før? Her er byene Karl og Kristin besøker: Oslo, Kongsberg, Lillehammer, Trondheim, Bodø, Tromsø, Svalbard/Longyearbyen, Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Skien/Porsgrunn.

innbundet, 2017. Sendes innen 2-5 virkedager.

Du finner hotellet langs riksvei 13, på idylliske Nes. Dette er et reisebrev fra en av deltakere på vår Frivillig Sør-Afrika program i 2011. Hjem » Reisebrev » Reisebrev fra Sør-Afrika.

RELATERTE BØKER