Amigos uno

Amigos uno - Angella Riquelme, Linda Salomonsen, Monika Saveska Knutagård, Anette de la Motte, Horacio Lizana | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Angella Riquelme, Linda Salomonsen, Monika Saveska Knutagård, Anette de la Motte, Horacio Lizana
DIMENSJON
5,9 MB
FILNAVN
Amigos uno.pdf
ISBN
6513361956875

BESKRIVELSE

En spansk suksess på alle trinn! AMIGOS har allerede etablert seg som det klart mest brukte spanskverket på ungdomstrinnet. Tekster og dialoger er hentet fra elevenes egen skoledag og fritid, noe som skaper engasjement og en praktisk tilnærming til språket. Faktakapitler og ekstratekster med varierte temaer åpner en ny og spennende verden og gir ny innsikt i de spansktalende landenes kultur og historie.Verket har systematisk oppbygging, klare læringsmål og tydelig progresjon. Repetisjon er fundamentalt i verket og legger grunnlaget for at alle lærer noe. Et bredt tekstutvalg sammen med varierte oppgaver gir gode differensieringsmuligheter.AMIGOS tilbyr:* Tekster og oppgaver som gir praktisk innføring i spansk* Realiatekster om kultur og historie* Oversiktlig grammatikkdel, kapittelgloser og alfabetisk ordliste* Repetisjonskapitler* Lærerveiledninger med nyttige råd og tips, ekstra lytteoppgaver, kopieringsoriginaler med ytterligere oppgaver, kapitteltester og store prøver * Språkkort til ordtrening og dialogAMIGOS Ejercicios. Klare mål og varierte oppgaver:Dette er en engangsbok som egner seg svært godt til differensiering og repetisjon. Oppgavene er organisert etter kapitlene i grunnboka. Her fins ulike typer utfyllingsoppgaver som ord ogtalltrening, syntaks og grammatikk . i tillegg til kryssord- og bildeoppgaver.AMIGOS 1.3 har et nettsted med tilleggsressurser knyttet til bøkene. Nettstedet vil være under stadigutvikling.

Tekster og dialoger er hentet fra elevenes egen skoledag og fritid, noe som skaper engasjement og en praktisk tilnærming til språket. Vi selger barneklær og leker. Amigos 0-18 AS fører kjente merker som: Name it, Joha, Hummel,Levis, Didriksons, Kivat, Lille lam, Marius, Pascal, Lego wear Vi har egen avdeling leker, Ringo Kjøp 'Amigos uno, CD 1-2' av Angella Riquelme fra Norges raskeste nettbokhandel.

Tekster og dialoger er hentet fra elevenes egen skoledag og fritid, noe som skaper engasjement og en praktisk tilnærming til språket ... Oppgavene er organisert etter kapitlene i grunnboka. Her fins ulike typer utfyllingsoppgaver som ord ogtalltrening, syntaks og grammatikk .

RELATERTE BØKER