Korrespondanseanalyse

Korrespondanseanalyse - Johs. Hjellbrekke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johs. Hjellbrekke
DIMENSJON
4,23 MB
FILNAVN
Korrespondanseanalyse.pdf
ISBN
9343158375816

BESKRIVELSE

En introduksjon til korrespondanseanalyse - en statistisk teknikk for å hente fram strukturer i en kompleks datamatrise og presentere disse visuelt. De siste årene har statistiske analyseteknikker for kategoriske datamengder fått økt popularitet innen samfunnsvitenskapene. I denne boken tilbyr forfatteren en grundig innføring i en av disse teknikkene, korrespondanseanalyse. Dette er en analyseteknikk som særlig har blitt kjent gjennom arbeidene til den franske sosiologen Pierre Bourdieu. Målet er å vise på en så enkel og konkret måte som mulig hvordan korrespondanseanalyse kan utføres i praksis.

De siste årene har statistiske analyseteknikker for kategoriske datamengder fått økt popularitet innen sam Korrespondanseanalyse en innføring. Hjellbrekke, Johs.

I denne boken tilbyr forfatteren en grundig innføring i en av disse teknikkene, korrespondanseanalyse. Dette er en ... Kjøp Korrespondanseanalyse fra Bokklubber En introduksjon til korrespondanseanalyse - en statistisk teknikk for å hente fram strukturer i en kompleks datamatrise og presentere disse visuelt.

RELATERTE BØKER