Gjensyn

Gjensyn - Christin Grilstad Prøis | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christin Grilstad Prøis
DIMENSJON
6,13 MB
FILNAVN
Gjensyn.pdf
ISBN
3098269968444

BESKRIVELSE

Ti år har gått på Doktorgården, og Elen strever med å gi slipp på det som en gang var. Barna er i ferd med å bli voksne, og Anna legger seg etter Cornelius. Han vil ikke vite av henne, og hun planlegger en grusom hevn.- Hva gjør du her? Frid lød så glad at det mørke snørte seg om Annas hjerte så hun nær klynket. - Ikke noe, mumlet hun, men ble stående og betrakte den ekle ungpiken med de visne bena. Sola var i ferd med å gå ned bak Skåbufjellet. De siste solstrålene fikk fjellene til å glitre. - Venter du på Cornelius? spurte hun med hes stemme. - Nei. Anna presset armene om overkroppen. Et gufs av uhygge for i henne. Om ingen gjorde noe, kom Cornelius til å dra.

Landet som åpnet seg. På kanten av en krutt-tønne.

Så fort og flyktig. Det Norske Akademis ordbok : gjensyn med gamle kjende, med bygda gjensyn med gamle kjende, med bygda / på gjensyn! avskilshelsing med ynske om å møtast att på gjensyn! avskilshelsing med ynske om å møtast att det å sjå att noko(n) etter eit fråvære; attersyn (1) Definisjon av gjensyn i Online Dictionary. Betydningen av gjensyn.

RELATERTE BØKER