Fyrmesterens datter

Fyrmesterens datter - Ann Rosman | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ann Rosman
DIMENSJON
3,80 MB
FILNAVN
Fyrmesterens datter.pdf
ISBN
9922343123214

BESKRIVELSE

Fyrmesterens datter er den første frittstående boken i suksessserien om Karin Adler og Marstrand ved Göteborg-politiet.Under restaureringen av fyret Pater Noster på den lille øya Hamneskär utenfor Marstrand dukker det opp et lik, innemurt i potetkjelleren. Rettsmedisineren tror det har ligget der i 40 år. Karin Adler ved kriminalpolitiet i Göteborg blir tilkalt. Til å begynne med har Karin og hennes kollegaer ikke mye å gå etter – bare en giftering og en liste over savnede personer.Samtidig får den pensjonerte kapteinen Putte, som bor i Marstrand, et brev som leder ham til et modellskip han har i biblioteket. I modellen finner han et ark med et vers – et skattekart for den som kan tyde det. Kan det være sant det han har hørt om gullbåtene, de som fraktet stjålet jødisk gull fra Norge til Tyskland under krigen? To av dem skal angivelig ha forsvunnet i nærheten av Marstrand ...Mens mystikken rundt den døde mannen tiltar, nøster Putte og hans kone Anita opp gamle mysterier. Er det noen sammenheng mellom den forsvunne mannen og Puttes skattekart? Karin Adler står overfor en sak med røtter i nattsvart ondskap og grådighet.I likhet med sin heltinne er Ann Rosman en erfaren langturseiler, med sans for Evert Taube, sjøsprøyt og kystkultur. Ann Rosman er utdannet økonom, men er nå fulltidsforfatter. Hun bor i Marstrand.Jo visst er hun lik Camilla Läckberg, men Ann Rosman er hakket skarpere. Hun har et bedre driv i fortellingen, og er en betydelig sikrere stilist. Dagens NyheterEn sterk debut med sjøsprøyt. AftonbladetAnn skriver rett på sak, teksten flyter lett og er ikke proppfull med unødvendige små fyllord eller adjektiver. Heller ikke de forventede klisjeene. Hvilken lykke! Deckarhuset.se

Rettsmedisineren tror det har ligget der i 40 år. Til å begynne med har Karin og hennes kollegaer ikke mye å gå etter - bare en giftering og en liste over savnede personer. Fyrmesterens datter er den første frittstående boken i suksess-serien om Karin Adler og Marstrand.

Til å begynne med har Karin og hennes kollegaer ikke mye å gå etter ... Vår pris 179,-. Dette er den første romanen om Karin Adler.

RELATERTE BØKER