Den 13. disippel

Den 13. disippel - Tom Egeland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Egeland
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Den 13. disippel.pdf
ISBN
2928549750096

BESKRIVELSE

Femte bok om Bjørn Beltø Et gravkammer. Et mysterium. En historisk hemmelighet. En ny thriller med Bjørn Beltø i hovedrollen. KAPERNAUM, 1978: En israelsk arkeolog avdekker en grav fra oldtiden. Samme dag forsvinner han sporløst. Det militære overtar utgravningen og forsegler gravkammeret. OSLO, 2014: På dødsleiet trygler en kollega av Bjørn Beltø om hjelp. Samtidig blir hennes mann og sønn overfalt av ukjente gjerningsmenn. LONDON, FIRENZE, JERUSALEM: Sammen med datteren til den forsvunne arkeologen reiser Bjørn Beltø ut i verden for å komme til bunns i mysteriet. Løsningen er forbløffende - og rystende.

disippel er trass i en spenningspreget grunnstruktur en relativt stillferdig og tenksom fortelling som gir bredt spillerom både for Egelands velformulerte fabuleringer og betydelige kunnskapsmengde.» Pål Gerhard Olsen, Aftenposten «Boka er en salig blanding av historisk bakgrunn og frisk diktning. Pris: 151,-. e-bok, 2014.

disippel" er en teologisk thriller, men det er en langt mer lavmælt roman enn de tre foregående. Tematisk og stilistisk fortsetter boken der "Sirkelens ende" sluttet i 2001.

RELATERTE BØKER