Verdipapirfondloven

Verdipapirfondloven - Karl Rosén | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karl Rosén
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Verdipapirfondloven.pdf
ISBN
7178443422303

BESKRIVELSE

Boken gir oversikt over reguleringen i verdipapirfondloven, verdipapirfondforskriften og UCITS-direktivet.Boken er et praktisk oppslagsverk for alle som arbeider med verdipapirfond. Med sin grundige behandling av tvilsspørsmål og uklare forhold gir Verdipapirfondloven med kommentarer nyttig veiledning for advokater og andre som kommer i berøring av loven.Boken gir oversikt over reguleringen i verdipapirfondloven, verdipapirfondforskriften og UCITS-direktivet. Det til dels omfattende og fragmentariske kildegrunnlaget.er møysommelig behandlet i en konsis form og gir leseren et godt grunnlag for en dypere forståelse av emnet. Sentral regulering som fremgår av verdipapirfondforskriften er behandlet i sin rette sammenheng.Karl Rosén arbeider med finansregulatoriske forhold, herunder kapitalforvaltning. Han har gitt ut en rekke bøker og artikler og er rangert.blant annet i Chambers Europe og The Legal 500 som er en.av Norges fremste advokater innen sine spesialområder.

Med sin grundige behandling av tvilsspørsmål og uklare forhold gir Verdipapirfondloven med kommentarer nyttig veiledning for advokater og andre som kommer i berøring av loven.. Boken gir oversikt over reguleringen i verdipapirfondloven, verdipapirfondforskriften og UCITS-direktivet. Et hedgefond er ikke pålagt å følge den norske verdipapirfondloven eller EUs UCITS-direktiv, og hedgefondene står fritt til å benytte ulike finansielle instrumenter.

Beslutningen i EØS-komiteen vil følgelig bli tatt med forbehold om Stortingets samtykke etter EØS-avtalens artikkel 103. Verdipapirfondloven regulerer verdipapirfondenes og forvaltningsselskapenes organisering og handlefrihet. Reguleringen av verdipapirfond skal sikre at andelseiernes interesser blir ivaretatt.

RELATERTE BØKER