TTIP og TISA på 1-2-3

TTIP og TISA på 1-2-3 - Lars Gunnesdal | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Gunnesdal
DIMENSJON
8,31 MB
FILNAVN
TTIP og TISA på 1-2-3.pdf
ISBN
1095566047872

BESKRIVELSE

Mer makt til storselskapene og mindre til folket. Flere som tjener penger på velferdstjenestene. Regler som fratar framtidens politikere muligheten til å velge en annen kurs.Det kan bli resultatet av TTIP og TiSA - to handelsavtaler som kan forandre samfunnet. Bak lukkede dører og i tett dialog med mektige storselskaper presser EU og USA på for å få avtalene i havn. Norges regjering ønsker dem velkommen, men møter sterk motstand fra fagbevegelse og sivilsamfunn. Avtalene ligger på forhandlingsbordet nå. Denne pamfletten viser hva som står på spill.

Du trenger: Strikk, sikkerhetsnål, saks og knappenåler. Tips.

Flere lokalsamfunn har stemplet seg som TISA-frie soner. I Frankrike er det over 500 slike soner, hundrevis i Østerrike og Tyskland, og 15 kommuner i Norge har til nå stemplet seg TISA-frie.

RELATERTE BØKER