E-mail fra Gud til tenåringer

E-mail fra Gud til tenåringer - Claire Cloninger, Curt Cloninger | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Claire Cloninger, Curt Cloninger
DIMENSJON
4,45 MB
FILNAVN
E-mail fra Gud til tenåringer.pdf
ISBN
1800442215470

BESKRIVELSE

Kjapp deg, sjekk innboksen! Den flommer over av e-mail fra Gud!Hver eneste hilsen er en kruttpakke som vil motivere, oppmuntre og gi deg styrke til å tro at Gud er virkelig, og at Han mener du er utrolig spesiell og enestående. Hver e-mail er fullpakket med veiledning og oppmuntring som vil hjelpe deg å møte de viktige sakene du møter i livet. Du vil merke at du er elsket og verdsatt, viktig og unik, enestående og forstått av Gud. Selv når livet ikke er perfekt, er Gud likevel glad i deg og vil hjelpe. Nå kan du oppdage hvordan! Du må koble deg opp online med Gud i dag! Selv om ditt system kræsjer eller får virusproblemer, vil en e-mail fra Gud gi deg en ny start!

Andaktene inneholder et bibelvers, og en forklaring til hvorfor dette er aktuelt. Hjem "E-mail fra Gud til tenåringer" av Claire & Curt Cloninger; "E-mail fra Gud til tenåringer" av Claire & Curt Cloninger. 2-3 dager «Hvorfor er tenåringen min så sur på meg, og hvordan lærer jeg å forstå tenåringer?» skriver hun i en e-post.

Fred mellom tenåringer og foreldre? Puls gir gode råd til tenåringsfamilier etter å ha samlet seernes råd, og snakket med sosiallærer Inger Leiner. Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. Startsiden gir deg det beste innen Reise, Motor, Økonomi, Sport og Mat & Drikke.

RELATERTE BØKER