De blodigste slagene

De blodigste slagene En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,98 MB
FILNAVN
De blodigste slagene.pdf
ISBN
9727625685041

BESKRIVELSE

I år er det 100 år siden britene satte en tvilsom rekord med 50.000 falne på en dag. Det var i det beryktede slaget ved Somme. Men verdenshistorien er full av blodige slag, enkelte kan faktisk måle seg med skyttergravene på Vestfronten. Bli med på en reise fra Hannibals seier ved Cannae (216 fkr.) til tyskernes nederlag ved Stalingrad (1943). Rikt illustrert med tegninger, kart og foto.

juli og 3. juli 1863.Nordstatene vant slaget.

februar 1943, innstilte de tyske styrkene stridsaktivitetene rundt Stalingrad, noe som markerte slutten på et av de blodigste slagene i verdenshistorien. Josef Stalin var skeptisk til å tømme byen for sivile, ettersom han mente at soldatene kjemper hardere for å beskytte en levende by i stedet for en død en. Filmstorhetene Robert Mitchum, Peter Falk og Arthur Kennedy har hovedrollene i det i målbindende krigsdramaet ANZIO, et fargerikt portrett av en av de blodigste slagene noensinne utkjempet under andre verdenskrig.

RELATERTE BØKER