Dagbladet

Dagbladet - Ottar Jakobsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ottar Jakobsen
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Dagbladet.pdf
ISBN
8416436213438

BESKRIVELSE

Av alle de norske avisene som er i krise for tiden, er Dagbladet verst ute. Opplagsfallet er dramatisk, og det fortsetter mot stupet. Hvorfor er det slik? Hva er det som gjør at den en gang så stolte boulevardavisa seiler mot undergangen? Tidligere Dagblad-journalist Ottar Jakobsen serverer en brannbombe av en bok med "Dagbladet - beretningen om et avismord". Forfatteren trekker veksler på sin lange presseerfaring når han gir forklaringen på hvorfor Dagbladet som avis snart er historie. Samtidig er dette noe mer enn en debattbok; Jakobsen gir oss eksklusive og frodige tilbakeblikk fra årene før den digitale medierevolusjonen, og han serverer herlige anekdoter og hittil ukjente presseperler innimellom den ramsalte kritikken.

Avisen har sterke tradisjoner innen feature og gravejournalistikk, og har høstet mange priser for sine avsløringer. Sider i kategorien «Journalister i Dagbladet» Under vises 129 av totalt 129 sider som befinner seg i denne kategorien. Dagbladet Information blev stiftet natten til den 5. maj 1945.

Aldri har flere lest VG - nesten 2,3 millioner digitale lesere. 15.10.19 Nettavisen gir deg nyheter døgnet rundt hver eneste dag hele året også med det siste fra økonomi, sport og livsstil. Dagbladet Pluss får ikke pressestøtte - oppfyller ikke kravene KULTUR / For abonnenter.

RELATERTE BØKER