Barnets verden

Barnets verden Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Barnets verden.pdf
ISBN
6579412999167

BESKRIVELSE

Artikkelsamlingen gir en fremstilling av Steinerpedagogikken, slik den kan arte seg i førskolealderen, i hjemmet og i barnehagen. Med forfatteroversikt.

... Når barnet ditt er cirka 3-4 måneder åpner verden seg, og barnet blir mer nysgjerrig. Morens holding støtter barnets ikke-integrerte jeg - eller på winnicottsk: «verner om det underlige stedet hvor ingenting ennå er blitt skilt ut som 'ikke meg', slik at det ennå ikke finnes noe jeg» -, og slik oppstår det mellomliggende området, hvor barnet kan forholde seg subjektivt til det som senere vil bli en ytre verden. Scener fra barnets verden.

I vores udvalg kan du finde tilbud på populære mærker som Wheely Bug, Puky, EGG Helmet, Kids by Friis og mange flere. Barnets verden. Hvordan får du barnet ditt til å føle seg betydningsfullt? Det kan for eksempel være at du lytter og spør hva han tenker om forskjellige ting, eller utforsker og tar følelsene han uttrykker på alvor.

RELATERTE BØKER