St. Benedikt

St. Benedikt - Benedictus Nursinus, Gregorius | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benedictus Nursinus, Gregorius
DIMENSJON
5,21 MB
FILNAVN
St. Benedikt.pdf
ISBN
2345719749044

BESKRIVELSE

I mer enn 1500 år har Benedikts regel vært . og er . et av Europas grunnleggende kulturbærende elementer. Dens styrke er både en tydelig ramme for et fellesskap som vil virkeliggjøre et liv i kjærlighet, og dens åpenhet som gir ulike fellesskapsformer og enkeltpersoner mulighet til å utdype sin egenart innenfor det hellige rom regelen tegner opp. Den er et verktøy for å utvirke Guds lengsel for menneskene. 600-tallets St. Gregor den stores nedtegnelser er en av de viktigste kildene til Benedikt av Nursias liv. Mette Nygård har oversatt fra latin både Bendikts regel og vitaet om ham. Vitaet fra St. Gregors «Dialoger» kommer her i norsk oversettelse for aller første gang. I tillegg gir kirkehistorikeren Jan Schumacher oss en fyldig, svært spennende og utfordrende innledning til tekstene. Samlet gjør dette utgivelsen til en stor begivenhet!

Benedikt werden Kinder ab dem 1. Geburtstag bis zum Übertritt in den Kindergarten betreut.

Die Pflege und Betreuung von Senioren bedeutet für uns, sich auf eine gemeinsame Reise zu begeben, zwischendurch immer wieder in verschiedenen Lebensphasen zu rasten und die Senioren auch in den nachfolgenden Lebensabschnitten zu begleiten. Benedikt 16, tysk katolsk teolog som var pave fra 2005 til 2013, den 265. i Den katolske kirkes paverekke fra apostelen Peter og til i dag.

RELATERTE BØKER