Medaljongen

Medaljongen - Jenny Micko | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jenny Micko
DIMENSJON
5,43 MB
FILNAVN
Medaljongen.pdf
ISBN
9248446701504

BESKRIVELSE

Bergen, 1897. For Blanca på barneasylet kan en drøm gå i oppfyllelse: Endelig får hun en mor og en far! Men hun har ikke før kommet til sitt nye hjem, så blir drømmen knust. Pleieforeldrene har ikke valgt henne av kjærlighet. Det er bare en gårdstaus de vil ha - ikke en fantasifull jente som er glad i å tegne og fortelle eventyr ...Bergen, 1907. Lotta vokser opp i et velstandshjem - og føler seg som verdens ensomste menneske. Fordi hun er annerledes, har hun ikke mange venner. Men alt Lotta ønsker seg, er å være som alle andre ...Det ble sagt at stjernehimmelen var lik over hele verden. At stjernene var de samme om man befant seg i Afrika eller i Bergen. Det var vanskelig å forstå. Lotta vendte ansiktet mot himmelen og ba en liten bønn. «Pass på mor,» ba hun, uten å vite om det var stjernene eller Gud hun snakket til. «Ikke la far sende henne bort. Ikke la meg bli igjen her alene.»

1 time 28 minutter. Aldersgrense: 11 år.Du skal le i en Chan-film, ikke minst av de offisielle agentene som misliker at akrobat-Jackie lykkes bedre enn dem. Den magiske medaljongen, Bodø, Norway.

Programinfo; Seriebeskrivelse. Spenningsserie med gåter og mystiske hendelser, skarpsindige ungdommer og mistenkelige personer.

RELATERTE BØKER