Familiebånd

Familiebånd - Clarice Lispector | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clarice Lispector
DIMENSJON
12,32 MB
FILNAVN
Familiebånd.pdf
ISBN
4655214029818

BESKRIVELSE

Clarice Lispector regnes i dag blant verdenslitteraturens viktigste moderne forfattere. Familiebånd er en novellesamling som utkom i 1960, og inneholder noveller fra de foregående tyve årene. Her finnes noen av den moderne brasilianske litteraturens aller fineste fortellinger. Familiebånd handler om personer som er fanget i sine levemåter og sosiale roller. Plutselig, i en ellers hverdagslig situasjon, står de overfor noe fremmed og mystisk - en avgjørende innsikt de ikke kan snu ryggen til.

Publisert 11.03.20, kl 05.00. Del på Facebook Del på Twitter Send med epost.

Familiebånd handler om personer som er fanget i sine levemåter og sosiale roller. Plutselig, i en ellers ... ANMELDELSE: «The Farewell» er et varmt drama om familiebånd og kulturkollisjoner «iHuman» viser blant annet hvordan kunstig intelligens kan overvåke oss.

RELATERTE BØKER