Elevvurdering

Elevvurdering - Lars Helle | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Helle
DIMENSJON
11,34 MB
FILNAVN
Elevvurdering.pdf
ISBN
7913799258074

BESKRIVELSE

L97 gjør aktivitetspedagogikken obligatorisk. For at dette skal settes i verk, må lærernes vurderingspraksis reflektere mål og arbeidsmåter i planen. Boken tar sikte på å belyse hvordan en målrettet og systematisk vurdering kan føre til læring for den enkelte elev m.h.t. faglig, sosial og metodisk kompetanse. Boken legger spesiell vekt på forholdet mellom vurdering og veiledning. Med litteraturliste og stikkordregister.

Å beskrive elevenes oppnådde kompetanse ved slutten av et opplæringsløp, gjennom standpunktvurdering og eksamen (sluttvurdering). Egenvurdering, elevinvolvering og involvering av lærlinger. Elever og lærlinger må få trening i å vurdere eget arbeid og styre egen læring, de lærer bedre og blir mer motivert. Elevvurdering.

Dagens ordning med standpunkt- karakterer blir videreført. I norskfaget er det i dag slik at elever som kommer opp i norsk skriftlig, avlegger én eksamen i hoved- Elevvurdering, fri frå undervisning Innhald på sida.

RELATERTE BØKER