Bernhard Hvals forsnakkelser

Bernhard Hvals forsnakkelser - Lars Saabye Christensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Saabye Christensen
DIMENSJON
8,26 MB
FILNAVN
Bernhard Hvals forsnakkelser.pdf
ISBN
7149263488033

BESKRIVELSE

Bernhard Hval er født i år 1900 og vokser opp som enebarn på Besserud i Kristiania. Han utdanner seg til lege, og blir den beste i sitt kull. Men tvangstanker og visse uvaner gjør legegjerningen vanskelig. Han var best med de døde, ble det sagt. I 1980 sitter Bernhard Hval i sin leilighet i Skovveien i Oslo og ser tilbake på et helt århundre. Han forteller om en sjelden trekanthistorie som aldri blir fullført, mellom ham selv, kona Sigrid og Notto Fipp. Sigrid er en borgerlig og robust tennisdame fra Drammen, Notto Fipp en høyst besynderlig kappgjenger fra Evje i Setesdal, og Bernhard Hval blir hans livlege. Det er duket for vennskap, lidenskap, galskap og skandaler.

FOTO: Trygve Indrelid –I dag er talespråket preget av ord og begreper utenfra, som mange ikke forstår. Kjøp Bernhard Hvals forsnakkelser fra Bokklubber Legen Bernhard Hval var den beste i sitt kull, men tvangstanker og visse uvaner gjør legegjerningen vanskelig. I 1980 ser han tilbake og forteller en sjelden trekanthistorie som omfatter ham selv, kona Sigrid og kappgjengeren Notto Fipp. Bernhard Hvals forsnakkelser Bernhard Hval er født i år 1900 og vokser opp som enebarn på Besserud i Kristiania.

Han utdanner seg til lege, og blir den beste i sitt kull... Bernard Hvals forsnakkelser - roman av Lars Saabye Christensen. http://www.cappelendamm.no/?isbn=9788202330491 Bernhard Hvals forsnakkelser Lars Saabye Christensen (Pocket) Tips en venn 155 kr Antall .

RELATERTE BØKER