God i ord 4; ressursbok for læraren

God i ord 4; ressursbok for læraren - Sissel Thoresen Busch, Grethe Klæboe, Linda Merete Svanholm | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sissel Thoresen Busch, Grethe Klæboe, Linda Merete Svanholm
DIMENSJON
3,60 MB
FILNAVN
God i ord 4; ressursbok for læraren.pdf
ISBN
8855243234279

BESKRIVELSE

God i ord er et komplett norskverk for 3. 7. årstrinn som tek vare på alle sider ved norskopplæringa. Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i undervisninga. I ressursboka for læraren er det metodisk rettleiing til kvart kapittel i elevbøkene, framlegg til undervisningsopplegg, rikeleg med kopioriginalar og nyttige fagartiklar. Boka er ryddig å finne fram i slik at det skal vere enkelt for læraren å sjå korleis det er mogleg å bruke elevbøkene saman.

Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i undervisninga. God i ord er et komplett norskverk for 3.

Bøkene er varierte i innhald, lengd og utforming og gir læraren mange idear til differensiering i undervisninga. God i ord er et komplett norskverk for 3.-7. årstrinn som tek vare på alle sider ved norskopplæringa.

RELATERTE BØKER