Vinter i Havana

Vinter i Havana - Leonardo Padura | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leonardo Padura
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Vinter i Havana.pdf
ISBN
3555407595402

BESKRIVELSE

Med dundrende hodepine våkner politietterforsker Mario Conde etter en særdeles fuktig nyttårsaften av at telefonen ringer. Det er sjefen. Conde blir innkalt til stasjonen med det samme. En høyt plassert leder i det cubanske industriministeriet, Rafael Morin, har forsvunnet på uforklarlig vis, og de har ikke ett minutt å miste. Romanene syder av Cuba, rom og svette. Leonardo Padura blander et fantastisk plot med en betagende atmosfære. Det er nesten så man kjenner duften av sigar, rom og forførende kvinner."Vinter i Havana er en vakker bok om de store temaene døden og kjærligheten. Nå venter vi på mer." - Fredrik Wandrup, Dagbladet.

Conde blir innkalt til stasjonen med det samme. En høyt plassert leder i det cubanske industriministeriet, Rafael Morin, har forsvunnet på uforklarlig vis, og de har ikke ett minutt å miste.

Dette er den første romanen om politietterforsker Mario Conde. Kategorier: Oversatt skjønnlitteratur, Krim: politi, Cuba. Kjøp Vinter i Havana fra Norske serier 'Padura skriver dem sønder og sammen, om d så heter Larsson eller Läckberg .

RELATERTE BØKER