Røverens siste seks timer

Røverens siste seks timer - Willie R. Garvi | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Willie R. Garvi
DIMENSJON
6,1 MB
FILNAVN
Røverens siste seks timer.pdf
ISBN
6791732054076

BESKRIVELSE

De fire evangeliene i Bibelen er den historiske kilde til Jesu liv. Forfatter Willie R. Garvi gjør seg opp tanker omkring et spennende tema. Den beryktede Barabbas, som ble sluppet fri i stedet for Jesus, og de to røverne som ble korsfestet sammen med ham, har ikke fått stor omtale. Bare noen vers i slutten av evangeliene handler om dem. Hvem var egentlig disse mennene? "Røverens siste seks timer" er en historie om røveren som ble omvendt da han var korsfestet på Golgata sammen med Jesus. Forfatteren tenker seg hvordan han kan ha opplevd Jesus. Han har sikkert hørt mye om ham. Kanskje har han møtt ham tidligere? Har han hørt Jesus tale? Har han sett et under som han gjorde? Det var denne røveren som fikk høre Jesus si: "I dag skal du være med meg i Paradis.".

Han ble korsfestet sammen med Jesus, her er en liten kortfilm som forteller litt om røverens siste dag, på vei fra fortapelsen og inn i livet. Han var fortapt men fant livet på korset.Er man villig til å se sin egen synd slik røveren gjorde? 21.

Den danske regjeringen og forsvaret ble varslet seks timer før det iranske angrepet mot to amerikanske militærbaser i Irak, ifølge dansk TV2. Røverens siste dag, hvordan var røverens dag ? Hva tenkte Han? hva fryktet han. Han ble korsfestet sammen med Jesus, her er en liten kortfilm som forteller litt om røverens siste dag, på vei fra fortapelsen og inn i livet.

RELATERTE BØKER