Kvinnen som var et helt bord alene

Kvinnen som var et helt bord alene - Tor Åge Bringsværd | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tor Åge Bringsværd
DIMENSJON
12,56 MB
FILNAVN
Kvinnen som var et helt bord alene.pdf
ISBN
9698436256131

BESKRIVELSE

På et rom på St. Antonius hospital ligger det en ulykkelig mann. Han er brannskadet og svekket, og ved siden av ham ligger det to dukker. På et lite bord ved vinduet er det plassert minner om en kvinne. Det er stille lenge, inntil dukkene langsomt begynner å fortelle. De forteller en historie om en kjærlighet som aldri ble oppfylt, om minner som forsøkes gjenskapt, om stor sjenanse og om å føre samtaler med seg selv.

På et rom på St. Antonius hospital ligger en ulykkelig, brannskadet mann.

Lørdag 25. april var det en spiller som prikket sju riktige helt alene, og med det stikker av med hele førstepremiepotten på 15 millioner kroner. Ettersom restauranten var populær ble det raskt fullt og det ble mange sultne mager å fore for kokken! I døren stod hovmesteren og så at det var mange som ventet på et bord.

RELATERTE BØKER