Albert sitter barnevakt

Albert sitter barnevakt - Gunilla Bergström | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunilla Bergström
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Albert sitter barnevakt.pdf
ISBN
3043345253475

BESKRIVELSE

Albert skal sitte barnevakt for lille Nurket. Men det blir ikke helt som han hadde forestilt seg.Albert har fått jobb. Han skal sitte barnevakt for lille Nurket. Albert gleder seg til å lage en riktig kosestund - gi Nurket kveldsmat, lese eventyr for ham, putte ham i seng og passe godt på ham. Men det blir slett ikke som Albert har tenkt seg. Nurket sier han kan selv. Og han vil ikke høre eventyr om den lille kyllingen - han vil høre om monster og kniver og farlige ting...

Men det blir slett ikke som Albert har tenkt seg. Nurket sier han kan selv. "Fordi Lisa sitter barnevakt én kveld i uken, har vi tid til hverandre igjen." ~ Sanne (mor) Les om Sanne & Lisa "Anne sender meg alltid bilder sånn at jeg vet hvordan det går.

Og han vil […] Kjøp Albert sitter barnevakt fra Bokklubber Albert har fått jobb. Han skal sitte barnevakt for lille Nurket.

RELATERTE BØKER