Knutby

Knutby - Jonas Bonnier | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Bonnier
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Knutby.pdf
ISBN
1769995590395

BESKRIVELSE

En rystende og virkelighetsnær roman om hendelsene i Knutby Sommeren 1997 flytter familien Forsman til Knutby i Uppland, klare til å begynne sine nye liv i Filadelfia-menigheten som ledes av Eva Skoog. I de knappe syv årene som følger skal flere personer og familier veves sammen i et nett av erotiske maktrelasjoner, med tragiske utfall. Jonas Bonnier har skrevet en virkelighetsnær roman om hendelsene i Knutby og om hvordan det er mulig å skape en parallell virkelighet basert på tro, håp og kjærlighet, som til slutt tjener helt andre formål. «Knutby .- historia om det som skjedde i og rundt menigheta på den svenske landsbygda rundt 2000 førte til at vi ikke trodde det vi hørte og leste. Her blir vi minna på det nok en gang i en glitrende dokumentarroman. Bonnier skriver svært godt og dialogene flyter som om vi var til stede i rommet sammen med de involverte.» Tor Hammerø, Nettavisen

Knutby ble satt på kartet i 2004 med den såkalte Knutby-saken, der frikirkepastoren Helge Fossmo ble dømt til livsvarig fengsel. Knutby ble satt på kartet i 2004, da den norske pastoren Helge Fossmo ble dømt for drap i bygda. Nå er en annen pastor anklaget for seksuelle overgrep Foto: TV 4 Menigheten i Knutby ble berømt i 2004 etter drapet på Alexandra Fossmo, kona til lederen i menigheten.

Hun ble dømt til psykiatrisk behandling på ubestemt tid. «Knutby .- historia om det som skjedde i og rundt menigheta på den svenske landsbygda rundt 2000 førte til at vi ikke trodde det vi hørte og leste. Her blir vi minna på det nok en gang i en glitrende dokumentarroman.

RELATERTE BØKER