Eldreliv

Eldreliv - Guro Hoftun | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Guro Hoftun
DIMENSJON
9,96 MB
FILNAVN
Eldreliv.pdf
ISBN
2594761817511

BESKRIVELSE

Eldreliv handler om å være gammel i dagens Norge, og om å være pårørende. Boka gir humørfylte, alvorlige og ærlige fortellinger om bl.a. Knut Erik (78) og Randi (78) som fant hverandre som voksne, Vesla (82) og venninnene på Costa Blanca, Astrid (83) som har fått dødsdommen, Rukhshana (66) som krever at barna tar vare på henne, og nygifte Olav Thon (96) som ikke ser TV uten å tråkke på ergometersykkelen.

Ho kom i haust ut med boka Eldreliv - til deg som er i live. I boka deler ho sterke forteljingar om mange, lange liv og viser fram eit variert bilete av korleis det er å bli eldre i Noreg. Eldreliv handler om å være gammel i dagens Norge, og om å være pårørende.

Høsten 2015 kom boka Storbarnsliv som reiste viktige debatter og ble nominert til Brageprisen. Romanen Svensken kom ut i 2018.

RELATERTE BØKER