Det store forsvinningsnummeret

Det store forsvinningsnummeret - Ian Sansom | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ian Sansom
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Det store forsvinningsnummeret.pdf
ISBN
7616676343592

BESKRIVELSE

Israel Armstrong - urban lesehest og vegetarianar frå London - er stranda i avkroken Tumdrum på den nordirske landsbygda. Der køyrer han bokbuss om dagen, mens han om natta er innlosjert i eit omgjort hønsehus hos Devine-slekta. Han mistrivst, og kan ikkje førestille seg at livet kan bli verre. Men det kan det. For då Israel ein morgon parkerer utanfor Dixon & Pickering Stormagasin med bokbussen full av utstillingsmateriell til den lokale supermarknadens hundre års jubileum, er butikken rana og innehavaren borte vekk. Helten vår har akkurat rukket å gni fingeravtrykka sine over heile åstaden i det politiet kjem... Det store forsvinningsnummeret er klassisk britisk hyggelesing; ei varm og humoristisk forteljing med ein skikkeleg antihelt i førarsetet.

Hundene var blitt stresset og forstyrret av alle som kom for å studere og overvåke dem. Det store forsvinningsnummeret. Da universet ble til i Det store smellet for over 13 milliarder år siden, ble det laget like mengder materie og antimaterie.

Familien på tre slo seg ned i småbyen Woodland Park i Colorado, der de betalte husleien i kontanter hver måned. Brudejakt kan bli TV-film (VG Nett) Bruden som stakk fra bryllupet og hevdet at hun var kidnappet, kan tjene stort på å selge historien til Hollywood. "Det store forsvinningsnummeret" av Ian Sansom - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Kriminalhørespill i fem deler av John Hollen.

RELATERTE BØKER