Tro meg når jeg lyver

Tro meg når jeg lyver - Ellen G. Simensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen G. Simensen
DIMENSJON
10,55 MB
FILNAVN
Tro meg når jeg lyver.pdf
ISBN
6036740417057

BESKRIVELSE

Politimannen Lars Lukassen ser muligheten til en permanent forfremmelse idet han må rykke ut til likfunnet av en tidligere klassekamerat. Situasjonen på politistasjonen i Hønefoss forverres da en uhyggelig skikkelse oppsøker barn og deler sine mørke hemmeligheter. Samtidig kommer læreren Johanna Brekke til byen for et vikariat. Lars blir raskt tiltrukket av henne. Men hva er det Johanna rømmer fra, og hvem er venn og hvem er fiende i jakten på sannheten? Tro meg når jeg lyver er en psykologisk krimroman som spenner et vidt lerret fra øst i landet til ytterst i vest.

hvis jeg siterer en lege på noe legen har sagt, hvis jeg forteller om noe jeg har opplevd en dag et sted i livet mitt, noen ganger er historiene "for fantastiske" (ikke positivt ment) til at de tror på det. Og oppfører seg litt sånn rart. Jeg føler meg presset til å ha sex når jeg ikke vil.

Jeg ønsker ikke å gjøre det, men det skjer automatisk. Nå har bror min begynte å fortelle meg dritt om pappa som han har sagt om meg. Det er ganske sårende og jeg stoler ikke på at det er sant heller.

RELATERTE BØKER