Landsbyen

Landsbyen - Juli Zeh | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Juli Zeh
DIMENSJON
6,29 MB
FILNAVN
Landsbyen.pdf
ISBN
9320484126473

BESKRIVELSE

Tysklands svar på Jonathan Franzen. Ved første øyekast blir man henført av landsbyen Unterleuten og menneskene som bor der. Av de alderdommelige navnene på de omkringliggende stedene, av de skrullete originalene som har slått rot der etter Berlinmurens fall, av den uberørte naturen med de sjeldne fugleartene. Men bak fasaden blusser gamle konflikter opp igjen da planer legges for å bygge en vindmøllepark ved landsbyen. Og selv om ingen har noe ondt i sinne, skjer det forferdelige ting. Zeh lar en rekke av landsbyboerne komme til orde - men hvem skal man egentlig tro på? Landsbyen lå på de tyske bestselgerlistene i flere måneder, og har solgt i mer enn 325 000 eksemplarer i Tyskland. Den er en kostelig og samfunnskritisk roman om landsbyfeider, fortalt med thrillerens tempo og humoristiske brodd, og regnes som høydepunktet i Zehs forfatterkarriere.

Ekte landsbyliv ️ VR-landsbyen arrangeres ved Institutt for petroleumsteknologi og anvendt geofysikk. Instituttet har to topp moderne 4K visualiseringsrom som studentene kan bruke i faget.

Studenter ved VR-landsbyen har tidligere kommet med en rekke spennende løsninger. Flere av disse kan man studere ved å se på små videosnutter på YouTube. Landsbyen i Åsane.

RELATERTE BØKER