Heimdal, California

Heimdal, California - John Erik Riley | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Erik Riley
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
Heimdal, California.pdf
ISBN
9776606881616

BESKRIVELSE

Den norskamerikanske kjendiskokken Balder Mehamn får plutselig et spektakulært sammenbrudd på direkteoverført tv. Sammenbruddet fører til at han delvis mister hukommelsen. Mens debatten om hans kulturpersonlighet og matfilosofi raser i mediene, stenger Balder seg inne i leiligheten sin og forsøker å rekonstruere livet sitt ut fra brokker av minner, og en mengde saker han finner om seg selv på nettet. Hvem er egentlig Balder Mehamn, og hva har skjedd med ham? Historien som avdekkes er mer dramatisk og sammensatt enn man først skulle tro.Heimdal, California er en sjelden roman i norsk sammenheng. Den er både morsom og inderlig, satirisk og ektefølt. Gjennom en rekke sprang i tid, rom, sjanger og stil sneier den innom californisk motkultur, amerikansk arbeiderklasse og moderne økosofisk tenking. Vi får innblikk i gamle terrorbevegelser, Battlestar Gallactica, seksuelle eskapader, fotoutflukter, slalåmturer i ørkenen, Pro-Ana slanketips og levereglene til VHEMT. Men først og fremst handler Heimdal, California om etikk, tilhørighet, og om evnen til å leve med seg selv. For hva er det Balder flykter fra? Og er det mulig å finne et slags hjem i flukten?John Erik Riley (f. 1970) har skrevet noveller, teaterstykker og essays, samt en reiseskildring om San Francisco. De fleste av disse tekstene befinner seg i grenselandet mellom skjønnlitteratur og sakprosa. Riley er en av.de sterkeste og viktigste stemmene i norsk samtidslitteratur..

Gjennom en rekke sprang i tid, rom, sjanger og stil sneier den innom californisk motkultur, amerikansk arbeiderklasse og moderne økosofisk tenking. Kjøp 'Heimdal, California, roman' av John Erik Riley fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet | 9788210050794 Heimdal, California er en sjelden roman i norsk sammenheng.

Mens debatten om hans kulturpersonlighet og matfilosofi raser i mediene, stenger Balder seg inne i leiligheten sin og forsøker å rekonstruere livet sitt ut fra brokker av ... Heimdal, California ble slaktet i Dagbla-det, men skamrost i Aftenposten (se Krøger (2011) og Kvalshaug (2011)). Jeg stiller meg heller bak de anmeldere som påpekte bokens politiske karakter: "John Erik Rileys Heimdal, California er en romankoloss med mange agen-daer og uklart fiendebilde.

RELATERTE BØKER