Eleanor & Park

Eleanor & Park - Rainbow Rowell | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rainbow Rowell
DIMENSJON
7,84 MB
FILNAVN
Eleanor & Park.pdf
ISBN
1740088945530

BESKRIVELSE

Året er 1986. Stedet er Omaha, Nebraska. 16-årige Eleanor har nettopp flyttet til byen med sin mor og småsøsken - og sin utilregnelige stefar. Hun føler seg tykk og bortkommen, og da hun går inn på skolebussen første skoledag, faller hun helt ut med sitt illrøde hår og buksene som holdes sammen av sikkerhetsnåler. Det er bare én ledig plass. Ved siden av Park. Kjekke og kule Park. Som også er utenfor, om enn på sin egen måte. Neste dag er plassen ved siden av Park ledig i. Langsom får de øyne opp for hverandre og blir forelsket, sånn som man forelsker seg for første gang, når man er 16 år. Eleanor og Park er to forelskede sekstenåringer som er kloke nok til å vite at den første kjærligheten sjelden varer, men som likevel er modige og desperate nok til å forsøke.

2014 Kilde: Kjøpt Plot: 5 (Litt småoriginalt, og både oppløftende og trist konsept). Tittel: 3 (Det er jo noe man ... Kjøp Eleanor & Park fra Tanum Året er 1986.

Roosevelt (1882-1945) fra 1905. Hun var niesen til den tidligere presidenten Theodore Roosevelt, som var hennes ektemanns seksmenning.Eleanor Roosevelt gjorde en viktig innsats som blant annet sosial reformator og forfatter og var en markert feminist. Tina picks on Eleanor because Eleanor doesn't fit in.

RELATERTE BØKER