Den lille boken med store tanker om ledelse - og hvordan de burde brukes

Den lille boken med store tanker om ledelse - og hvordan de burde brukes - James McGrath, Bob Bates | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
James McGrath, Bob Bates
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Den lille boken med store tanker om ledelse - og hvordan de burde brukes.pdf
ISBN
4597405346464

BESKRIVELSE

Som travel sjef trenger du rask tilgang på løsninger på arbeidslivets daglige utfordringer. Den lille boken med store tanker om ledelse legger frem de aller beste teoriene og modellene som enhver leder burde kjenne til og være i stand til å bruke.McGrath og Bates skjærer gjennom all markedsføringen og svadaen og fokuserer på de teoriene som er reelt nyttige i sjefers hverdag. For hver teori forklarer de hva den er, hvordan den kan brukes og hvilke spørsmål du burde stille deg - slik at du umiddelbart kan ta i bruk din nye kunnskap i den virkelige verdenen

Her skal der findes, den i situationen og med hensyn til kontekst og ... Det græske begreb "Phronesis" er en betegnelse for denne dyd.

Den læses ikke bare fra ende til anden. der skal bruges lidt tid på den undervejs. De fleste bøker av denne typen er amerikanske, og dessverre er de fleste caser store, kjente amerikanske suksessbedrifter som kanskje i liten grad er relevante for en gjennomsnittlig norsk bedriftsleder.

RELATERTE BØKER