Naturens verden; en visuell samling av naturens underverker

Naturens verden; en visuell samling av naturens underverker - Mike Jolley, Amanda Wood | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mike Jolley, Amanda Wood
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Naturens verden; en visuell samling av naturens underverker.pdf
ISBN
5707205393511

BESKRIVELSE

Naturens verden er en praktbok for hele familien som gir svar på en rekke spørsmål, som for eksempel hvilken fugl som legger det minste egget, hvilke dyr som lever i ørkenen, hvorfor noen dyr trekker, hvordan bier lager honning og hvordan planter formerer seg. Gjennom 67 informative plansjer kan du se nærmere på de utallige måtene planter og dyr har utviklet seg på for å overleve, og hvorfor levende ting ser ut og oppfører seg slik de gjør. Ved å følge pilene som går til plansjer om relaterte emner andre steder i boken, kan du oppdage hvordan naturen er bundet sammen. Omslaget kan brettes ut til en stor, flott plakat.

Se alle våre reiser med naturens helt enestående underverker nedenfor. Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 85 29 54 24. Stem frem naturens egne underverker Av Mats Bleikelia 10.07.07 15:22.

Utforsk hvorfor levende ting ser ut og oppfører seg slik de gjør, og oppdag hvordan nturen er bundet sammen ved å følge pilene som gå til plansjer om relaterte emner andre steder i boka. Naturens verden er en praktbok for hele familien som gir svar på en rekke spørsmål, som for eksempel hvilken fugl som legger det minste egget, hvilke dyr som lever i ørkenen, hvorfor noen dyr trekker, hvordan bier lager honning og hvordan planter formerer seg. Naturens verden er en praktbok for hele familien som gir svar på en rekke spørsmål, som for eksempel hvilken fugl som legger det minste egget, hvilke dyr som lever i ørkenen, hvorfor noen dyr trekker, hvordan bier lager honning og hvordan planter formerer seg. Gjennom 67 informative plansjer kan du se nærmere på de utallige måtene planter og dyr har utviklet seg på for å overleve, og ... Naturens verden er en praktbok for hele familien som gir svar på en rekke spørsmål, som for eksempel hvilken fugl som legger det minste egget, hvilke dyr som lever i ørkenen, hvorfor noen dyr trekker, hvordan bier lager honning og hvordan planter formerer seg.Gjennom 67 informative plansjer kan du se nærmere på de utallige måtene planter og dyr har utviklet seg på for å overleve, og ... Naturens verden er en praktbok for hele familien som gir svar på en rekke spørsmål, som for eksempel hvilken fugl som legger det minste egget, hvilke dyr som lever i ørkenen, hvorfor noen dyr trekker, hvordan bier lager honning og hvordan planter formerer seg.

RELATERTE BØKER