Konserten

Konserten - Asbjørn Krag | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Asbjørn Krag
DIMENSJON
11,25 MB
FILNAVN
Konserten.pdf
ISBN
7034066240007

BESKRIVELSE

Kameratene Hans Olav og Sørlendingen har slått seg opp på bestillingstyverier av allerede stjålet kunst, og nå har de gjennomført sin desidert største jobb. Men noe har gått galt. Maleriet de har stjålet på oppdrag fra en ukjent kunde har blitt borte, og hele virksomheten deres står på spill dersom de ikke klarer å skaffe det tilbake. Dermed kastes de ut i jakten på et maleri som det viser seg at det er flere tvilsomme individer som er interessert i. Den verdensberømte kunstmaleren Jan Vermeer (1632-1675) skapte uten å vite det kjernen i denne lettere surrealistiske spenningsromanen da han i 1665 malte Konserten. Maleriet ble 18. mars 1990 stjålet fra Isabella Stewart Gardner Museum i Boston, MA, og har siden den gang vært sporløst borte. Det vil si; inntil det dukker opp i denne romanen.

16, (ofte kalt a-moll-konserten), er Griegs første og eneste klaverkonsert, skrevet da han var 25 år gammel.. Det er et av hans mest kjente verk av stort format, og blant verdens mest populære pianokonserter.A-moll-konserten ble første gang spilt inn på plate i 1909 som den første klaverkonserten. Konserten er et prinsipp som oppstod i barokken.

Vi kommer heller ikke til å arrangere konserter i Risør rådhus eller Risør kunstpark. Flere av disse konsertene blir gjennomført i Risør kirke der vi har en bedre mulighet til å gjennomføre konserten på en sikker måte. Den utsolgte konserten med Vamp i Sandnessjøen fredag, er avlyst, melder Kulturbadet onsdag.

RELATERTE BØKER