Demokratiets sorte hull

Demokratiets sorte hull - Erik Oddvar Eriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Oddvar Eriksen
DIMENSJON
7,54 MB
FILNAVN
Demokratiets sorte hull.pdf
ISBN
7234860286490

BESKRIVELSE

I denne boka identifiseres spenningen mellom velferdsstaten og demokrati i ulike typer profesjonell praksis. Det påvises at frontlinjebyråkratene tar stilling til politiske spørsmål på utenomfaglige og ikke-rettslige premisser. Dette reiser dilemma og skismaer som det ikke finnes enkle løsninger på., fordi de angår problemet med å forene frihet og likhet. Med litteraturliste og stikkordregister.

En ny narkotikapolitikk bør være fornøyd med nok, ikke forvente alt. Et bedre liv, mer mening, mer trygghet, mer tilhørighet, ikke nødvendigvis stoff-frihet bør være målet. Supermassivt svart hull er den største typen av svarte hull, og de har en masse fra noen hundre tusen opp til flere milliarder ganger Solens masse.

Publisert 17.2.2018. Av Terje Haugom Arkivfoto: Sfm.no.

RELATERTE BØKER