Bukkene Bruse begynner på skolen

Bukkene Bruse begynner på skolen - Bjørn F. Rørvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørn F. Rørvik
DIMENSJON
3,45 MB
FILNAVN
Bukkene Bruse begynner på skolen.pdf
ISBN
5134999943098

BESKRIVELSE

De tre bukkene Bruse er tilbake - og denne gangen begynner de på skolen! Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. En dag fikk de et brev om at de måtte begynne på skolen. «Hvorfor det?» spurte den minste. «Alle må gå på skolen nå for tida», forklarte den største bukken. Så ble de enige om at de kunne prøve for ei uke eller to. Men skolen har fått ny rektor - og det er ikke hvem som helst! Med Bukkene Bruse på badeland og Bukkene Bruse vender tilbake har Bjørn Rørvik og Gry Moursund gitt barna et helt nytt bilde av eventyrets Bukkene Bruse. Og eventyret er langt fra over for de tre bukkene!

«Hvorfor det?» spurte den minste. «Alle må gå på skolen nå for tida», forklarte den største bukken.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788202527778 Når Bukkene Bruse begynner på skolen slutter med å fortelle at «…det var så klart bukkene Bruse som ble dagens helter.» blir dette kanskje litt tamt sånn på tampen. Men for all del - underveis har vi fått servert troll i kopimaskin og rumper i ranselposten. Bukkene Bruse begynner på skolen.

RELATERTE BØKER