Soldat på Vestfronten

Soldat på Vestfronten - Knut Flovik Thoresen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Flovik Thoresen
DIMENSJON
9,7 MB
FILNAVN
Soldat på Vestfronten.pdf
ISBN
3976207917069

BESKRIVELSE

Mens broren var frontkjemper på Østfronten, kjempet Alf Dramstad fra Østfold på de alliertes side på Vestfronten i krigens sluttfase - under det endelige oppgjøret med Hitlers nazistyre. Alf Dramstad var med i Bataljon 99 - en amerikansk stridsenhet for det meste bestående av nordmenn. Denne boken forteller om Alf Dramstads guttedager i Trøgstad, hans reise til USA der han stiftet familie og hans innsats i kampene i krigens sluttfase - fra Normandie til Rhinen. Alf Dramstad kom ikke alene hjem til New York etter krigen. Han hadde også med vonde krigsminner han måtte kjempe med resten av livet.

Les historien om ham og andre norske soldater som deltok i Den første verdenskrig. Soldat på Vestfronten : historien om Alf Dramstad. Av Knut Flovik Thoresen.

verdenskrig rejste mange mennesker til slagmarkerne, for at se, om de kunne finde nyt om deres kære. Her ses en britisk soldat i en skyttegrav under slaget ved Somme i juli 1916 i Frankrig. Joseph Bem, helten av arbeidet, "Intet nytt fra Vestfronten" (sammendrag, vi beskrive), krigen for å gå ikke vil, men i frykt for unnlatelse av å kutte hele veien for oss, sluttet jeg somandre frivillig.Han drepte en av de første.Han kunne ikke på grunn av hans sår i øyet for å finne ly.Soldaten mistet et landemerke, og ble til slutt skutt.Kantorek tidligere mentor soldater i brevet ... Men virkeligheten slår tilbake med full kraft, midt på den brennende slagmarken mellom endeløse skyttergraver.

RELATERTE BØKER