Samfunnsbærerne

Samfunnsbærerne - Leif G.W. Persson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif G.W. Persson
DIMENSJON
12,58 MB
FILNAVN
Samfunnsbærerne.pdf
ISBN
9791472382600

BESKRIVELSE

Hendelser uten noen åpenbar tilknytning og et drap på en av samfunnets tapere bringer Lars Martin Johansson og kollegene hans på banen igjen. Hva er i ferd med å skje i Sverige? Har politiet utviklet seg til å bli et bestikkelig trafikkorps? Og hva er det den døende mannen på Karolinska sjukhuset prøver å fortelle dem? Samfunnsbærerne slutter med at forbrytelsen blir oppklart, men kompisene Johansson og Jarnebring blir uvenner. Boken ble tildelt Svenska Deckarakademins blir for årets beste kriminalroman.

Vi er stolte over den jobben våre medlemmer gjør og den betydning deres faglige kompetanse har i samfunns- og... Beskrivelsen av yrket er kvalitetssikret i samarbeid med Samfunnsviterne (2020). Ansvarlig for denne siden: Redaksjonen Tekstlig innhold i dette verk er lisensiert under Norsk lisens for offentlige data ( NLOD ). Samfunnsbærerne er Leif GW Perssons tredje roman.

Bruk medlemsfordelene dine og få et godt tilbud på forsikringer. Sjekk dine fordeler.

RELATERTE BØKER