Perlefarmen

Perlefarmen - Liza Marklund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liza Marklund
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
Perlefarmen.pdf
ISBN
9924548583551

BESKRIVELSE

Tidlig på 1990-tallet. Den unge Kiona vokser opp på Manihiki i det sørlige Stillehavet sammen med foreldrene og to søsken. Manihiki er en av verdens mest avsondrede atoller. Kiona arbeider på familiens perlefarm. Hun fridykker, kontrollerer østersene og høster svarte perler. En morgen havarerer en stor seilbåt på revet. På båtdekket ligger en sterkt skadet mann. Han er svensk og heter Erik. Slik begynner en spennende historie som strekker seg over et halvt tiår og fire verdensdeler. Det er en storslått beretning som handler om menneskers søken etter mening og sammenheng, om globaliseringens kostnad og hva vi egentlig er villig til å gjøre for dem vi elsker.

Manihiki er en av verdens mest avsondrede atoller. Kiona arbeider på familiens perlefarm.

På båtdekket ligger en sterkt skadet mann. Han er svensk og ... Perlefarmen Liza Marklund (Innbundet) Tips en venn -69%.

RELATERTE BØKER