Krigsår

Krigsår - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
12,35 MB
FILNAVN
Krigsår.pdf
ISBN
8591392255342

BESKRIVELSE

Norge er i krig, og for Elise og resten av familien er ingenting som før. Det er rasjonering på nesten alt de trenger i hverdagen, både mel, melk, sukker og kaffe. Likevel er Elises største bekymring at noe skal hende med familie og venner. Hun forstår at Sigurd og ryddegjengen driver med motstandsarbeid i det skjulte. Hva om de blir tatt? Hva hun ikke vet, er at også Rosalind har tatt på seg hemmelige oppdrag. Rosalind kjente at det begynte å stramme i magen. Hvordan kunne hun vite at disse to var de rette mennene? Kanskje de var nazister som hadde snappet opp at det skulle komme en ung jente med toget? En med ransel på ryggen, fylt av noe de gjerne skulle ha tak i? For at det hun hadde båret på fra Oslo var viktig, det forsto hun først nå!

50 år på Herefoss : 1949-1999; Bilder fra Birkenes : jubileumshefte 1998; Birkenes. 1 : Gard og grend; Birkenes.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788202479350 Krigsår på Svalbard. 30.04.1995 · Tillatt for alle · 10 min.

RELATERTE BØKER