Fint å bli eldre med oppmerksomhetstrening (OT) - mindfulness

Fint å bli eldre med oppmerksomhetstrening (OT) - mindfulness - Andries J. Kroese | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andries J. Kroese
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Fint å bli eldre med oppmerksomhetstrening (OT) - mindfulness.pdf
ISBN
1865457573079

BESKRIVELSE

Det skrives lite om å bli eldre, enda mindre om hvordan vi kan eldes med verdighet og glede. Vi vil gjerne leve lenge, men liker ikke å bli gamle fordi vi da må gi avkall på mye. Denne boken er for dem som ønsker å leve i nuet. Det er lettere sagt enn gjort. I stedet for å bruke livet her og nå, har vi lett for å gruble over fortiden og lure på hva som kan skje i fremtiden. Det er ikke bare stressende, vi kan også bli syke av det. Med oppmerksomhetstrening lærer vi å leve bevisst i nuet. Boken inneholder mange praktiske øvelser.

Poenget er å forsøke å konkretisere, på en så enkel måte som mulig, hvordan meditasjon og oppmerksomhetstrening kan brukes i hverdagen. Demens Fint å bli eldre med oppmerksomhetstrening (OT). Mindfulness.

Personvernerklæring; Informasjonskapsler; Samtykkevilkår; Andries Kroese. Viser 1 - 10 av 10 Kategori ...

RELATERTE BØKER