Lengselens åk

Lengselens åk - Kaja Nylund | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kaja Nylund
DIMENSJON
9,81 MB
FILNAVN
Lengselens åk.pdf
ISBN
1333946055739

BESKRIVELSE

Rebekka er fortvilet etter å ha kranglet med Tobias før han dro på fiske. Har det ødelagt alt mellom dem? En skadefro Rigmor gjør ikke situasjonen noe lettere ... - Jeg skal si deg en ting, Rebekka: Kan ikke jeg få Tobias, skal sannelig ikke du få ham heller! - Men æ har han allerede. Han e min, og du har å ligg unna oss! Kor langt har du tenkt tel å gå? Vil du påfør mæ fleir hjernerystelsa? Rigmor vaklet, mens ansiktet ble om mulig enda rødere av raseri. - Ikke tirr meg! Jeg kunne få lyst til å gjøre det som verre er! Herr Irgens er ikke på Ørsnes bare for å male landskapsbilder. Hva kommer Mikal og Ivar til å si når Rebekka forteller dem hva hun har sett på værelset til kunstneren?

Jaakko Niemelä er og har vært en markant kunstner på den finske samtidskunst-scenen gjennom flere tiår. Lengselens år. Frank A.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788251675734 Lengselens åk (Heftet) av forfatter Kaja Nylund. Romanserier.

RELATERTE BØKER