Jegeren

Jegeren - Per Dybvig | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Dybvig
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Jegeren.pdf
ISBN
8996401949409

BESKRIVELSE

KÅRET TIL ÅRETS VAKRESTE BOK 2015I Jegeren skildrer Per Dybvig et univers der identitetsforskyvning og fravær av sivilisasjon er påtakelig. Like påtakelig er nærværet av natur. Over mennesket og dyrene ruver fjellene, blomster står i flor. Mennesket og dyrene er verre stilt. Dyrene virker å ha mutert med både natur og menneske. Der horn tidligere stakk ut, kan det nå vokse trestammer. Harer går på to bein, kjederøykende med den ene labben, en pistol i den andre. For her er alle jegere, ikke bare mennesket. Jegeren trekker veksler på mange sjangre, som folkeeventyret og westernfortellingen. Kanskje kan den leses som en absurd fabel full av snubletråder. Inspirert av Jegeren fanget av harer - et tresnitt av Georg Pencz fra 1535 - skaper Per Dybvig med stor originalitet, særegen internlogikk, syltynne tusjstreker og gåtefulle setninger et bisart og fantasirikt skogsunivers.

10:47 20.06.2019. En uforglemmelig morgen for far og sønn.

Han var jeger og stadig ute i skog og fjell. Det finnes hundretalls jakthistorier fra hans liv og den mest dramatiske er kanskje den som ender med at han selv blir drept. JEGEREN Storjeger & krigsveteran.

RELATERTE BØKER