Det annet vatikankonsil

Det annet vatikankonsil Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,69 MB
FILNAVN
Det annet vatikankonsil.pdf
ISBN
8578643496467

BESKRIVELSE

Det annet vatikankonsils dokumenter utgis i forbindelse med Troens år 2012/2013 - som blant annet markerer 50-årsjubileet for innledningen av konsilet - for første gang i ett bind. I tillegg til selve dokumentene har boken forord av Norsk Katolsk Bisperåd samt en innledning og presentasjon av dokumentene ved p. Fredrik Hansen. Dokumentene fra konsilet har foreligget på norsk i en årrekke, dog ikke samlet. Det er også foretatt enkelte justeringer og rettelser i den nå foreliggende versjon.

økumeniske kirkemøte, holdt fra 8. august 1869 til 20.

Dette ble tydelig allerede da det ble utropt. Det var ingen lærestrid som måtte avgjøres, det forelå heller ikke noen trussel fra den verdslige makt, ... I desember i år vil det være 50 år siden pave Johannes XXIII formelt innkalte Det annet Vatikankonsil med den apostoliske konstitusjon "Humanae Salutis".

RELATERTE BØKER