Å forstå tallene

Å forstå tallene - Roar Eilertsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roar Eilertsen
DIMENSJON
7,84 MB
FILNAVN
Å forstå tallene.pdf
ISBN
7642848104434

BESKRIVELSE

Økonomi og regnskapsforståelse for tillitsvalgte.Nesten hver dag opplever engasjerte fagforeningsmedlemmer et behov for å kunne mer om økonomi og regnskap. I det organiserte arbeidslivet må de tillitsvalgte nærmest kontinuerlig forholde seg til ledelsens mange rapporter, planer og tiltak. Uten unntak er de begrunnet og underbygd med regnskapstall, kalkyler og økonomiske beregninger. Begreper, påstander og konklusjoner hagler i et språk som for de fleste er gresk.Teksten tar utgangspunkt i fagforeningenes og de tillitsvalgtes perspektiv og interesser. Ikke sjelden refereres det til «våre interesser» og hva «vi» er mest tjent med. Samtidig legges det vekt på å beskrive og forstå andre involverte interesser, og på at det for alle finnes viktige grenser for hva det er mulig å oppnå.

Nesten hver dag opplever engasjerte fagforeningsmedlemmer et behov for å kunne mer om økonomi og regnskap. I det organiserte arbeidslivet må de tillitsvalgte nærmest kontinuerlig forholde seg til ledelsens mange rapporter, planer og tiltak. Telling.

Fleksibilitet består i å veksle mellom ulike prosedyrer og For å finne delen av tallet må vi kjenne hele tallet, altså det vi skal finne prosenten av, og prosenten: $$\text{Del av tallet} = \frac{\text {Heletallet} \cdot \text {Prosent}}{100 \%} $$ Eksempel 2: En TV er på tilbud. Full pris er 3600 kr.

RELATERTE BØKER