Trenger Gud kirken?

Trenger Gud kirken? - Gerhard Lohfink | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerhard Lohfink
DIMENSJON
4,45 MB
FILNAVN
Trenger Gud kirken?.pdf
ISBN
8685376583368

BESKRIVELSE

Situasjonen for den kristne tro har endret seg sterkt i de senere år. Mange mener at tro er en rent personlig sak, og at man kan være en kristen uten å være særlig fast knyttet til noe kirkesamfunn. Interessen for kirkene har en tendens til å avta, og den enkelte føler og prøver seg heller frem til en mer eller mindre selvkomponert form for religion.

- Jeg har stor tro på bønn som nøkkel til tilgivelse, forsoning og fred, sier generalsekretær i Norges Kristne Råd, Erhard Hermansen. Kirken er Guds folk, og i Kirken samles mennesker fra alle jordens folk som tror på Jesus Kristus. "...alle dem som tok imot ham, dem gav han rett til å bli Guds barn, dem som tror på hans navn; og de er ikke født av kjøds vilje, heller ikke av manns vilje, men av Gud".

Legg i ønskeliste. ID: 66 ISBN: 82-7024-116-4 Kategorier: Spiritualitet, Teologi Stikkord: Bibelen, Gud og verden, Guds folk, kirken.

RELATERTE BØKER